“Jeg var hunderæd for det her”

Jens Lyck – ejer af BoosterPlug – var hunderæd, da han skulle starte samarbejdet med os.
Hvordan endte det?
Læs historien som Jens, med egne ord, beretter om herunder:

Hvorfor kontaktede du YouWe?

Helt grundlæggende var vi ikke tilfredse med vores eksisterende fragt-løsning. Vi sender jo til hele verden. Vi gik igang med at etablere en aftale med DHL, men jeg frygtede at ende i et bureaukratisk helvede, hvor jeg skulle bruge rigtig mange timer på at taste i flere forskellige systemer. Dataene lå jo i DanDomain, så dem skulle vi have over i DHL på en eller anden simpel måde.
Det var der jo nok en vej på, men problemet var også, at jeg havde eBay som en væsentlig salgskanal og hvordan fik vi så det til at fungere oveni?
DanDomain Support nævnte, at det var nok noget i kunne klare, da i har bygget mange IT-systemer, og så snakkede jeg med Morten og vi blev enige om at starte på det. Så har i ellers lavet integrationen mellem eBay og DanDomain samt DanDomain og DHL og hjalp mig til sidst med at sætte integrationen op mellem DanDomain og Pakkelabels. Det var sådan set runden på det.

Hvad var mest kendetegnende for samarbejdet med YouWe?

Som udgangspunkt var jeg jo hunderæd for det her, fordi jeg stod med en DanDomain webshop, og nu skulle jeg have Pakkelabels indover. Pakkelabels skulle integreres til DHL. eBay skulle integreres til DanDomain – og der skulle jeg så have jer indover.. Det vil altså sige, at pludselig står jeg lige i midten af det her IT-projekt med 5 forskellige interessenter. Det er mig, der er kunden og skal have det hele til at virke, ikke? Så der er ingen tvivl om, at jeg var hunderæd for at starte det her op, fordi alle ved, hvordan store IT-projekter med så mange involverede parter kan gå.

Men al min frygt, den blev jo gjort til skamme, for ligepludselig skete der en frygtelig masse ting i baggrunden, hvor i talte sammen med Pakkelabels og sørgede for, at Pakkelabels talte sammen med DHL og i talte sammen med DanDomain. Jeg kunne sådan set bare se tingene ske som vi havde aftalt, og der var fin kommunikation undervejs.
Når vi testede, blev der hurtigt rettet til og svaret, så i virkeligheden var det jo et super godt forløb. Især fordi jeg havde frygtet noget helt andet.

Hvis du skal nævne nogle specifikke resultater du har fået ud af at bruge den løsning, vi har lavet sammen?

Jamen altså, jeg har jo fået det, at lige pludselig, så er det min DanDomain shop, som er centerpunktet for det hele, hvor jeg ellers hele tiden har opereret meget i både eBay og DanDomain.
…Men i og med at ordrene bliver nu sendt over i DanDomain og bliver synlige der, så har jeg ét sted, hvor jeg har overblik over dagens ordrer og hvordan det hele det ser ud.
Så jeg har jo fået en virkelig nemmere håndtering af det daglige arbejdsflow, og det var det, som jeg ønskede mig.
Der er også nogle ting i forhold til eBay, der er blevet automatiseret, som jeg ikke skal ligge og pille ved mere.
Så jeg synes jo i virkeligheden, at jeg har fået en rigtig luksusløsning. Med hjælp fra jer og herunder DanDomain, pakkelabels og fra DHL.
Det der har kendetegnet det her projekt, er jo i virkeligheden, at de forskellige firmaer har været i stand til at arbejde sammen og var i stand til at forstå hvilken løsning, vi skulle frem til.
Der var ikke rigtig noget tidspunkt, hvor man tænkte “Gu ved hvad fanden der bliver af det her” eller “Det var sgu en showstopper” eller “Nu er der nogen, der ikke kan finde ud af det” eller “Hvis skyld er det, at det ikke virker”. Der var vi aldrig. Det kørte bare. Og det var godt.

Integrationen

eBay

BoosterPlug modtager en masse ordrer fra hele verden gennem eBay.

DanDomain

Disse bliver automatisk integreret i deres DanDomain webshop, så alt kan tilgås fra et sted.

Pakkelabels

I DanDomain shoppen er installeret en integration til pakkelabels, så der let kan genereres labels i shoppen.

DHL

Når labels er klistret på varerne, sendes disse afsted med DHL. Behandlings- og leveringstiden er markant kortere end før.