Hvad kan du med vores browserplugin?

YouWe Fragt er en udvidelse til browseren Google Chrome, der hjælper dig med at printe labels hurtigere og nemmere. Bruger du fragt-integrationer i DanDomain, som er lavet af YouWe (PostNord og GLS) kan du bruge denne browserudvidelse kvit og frit.
Bemærk at udvidelsen kun findes til Google Chrome.

Hvordan installeres YouWe’s browserplugin?

For at installere udvidelsen:

1. Gå til Google Webshop og find udvidelsen (direkte link her).
2. Klik på “FØJ TIL CHROME” og følg anvisningerne. Bemærk at udvidelsen har brug for visse rettigheder for, at kunne ændre i udseendet på DanDomain’s ordreoversigt. Efter endt installation vises der en genvej til udvidelsen til højre for adressefeltet i Google Chrome.
3. Gå nu til din fragt integration i Dandomain og klik på “Labelprint opsætning”. Der er allerede lavet en API nøgle, så du kan blot kopiere nøglen i feltet “API nøgle”.
4. Tryk på YouWe logoet oppe til højre ved adressefeltet i Google Chrome; og indsæt den kopierede nøgle i YouWe fragt udvidelsen i feltet “API nøgle(r)”. Bemærk at en nøgle er global for alle sites på en given shop. Har du flere shops eller fragt integrationer, kan du indsætte ydereligere nøgler ved at adskille dem med komma (fx: nøgle1,nøgle2).
Når du trykker “GEM” i YouWe fragt, vil der enten komme en fejlbesked hvis nøglen er ugyldig, eller der vil stå “Forbundet”, hvis der er kontakt til fragt integrationen.
5. Log ud og ind af din Dandomain webshop og du vil nu kunne se muligheden for at printe i “Ordrer”.

Efter installationen er færdig er det nu muligt, at gå ind i Dandomains ordreoversigt og printe labels. Der kan vælges flere ordre ved, at hakke af til højre og trykke “Print valgt”. Dette vil kæde labels sammen, så de derefter kan udskrives.