14

MARKEDER

Andlight betjener 14 markeder fra én samlet system

100%

Vækst

Optimeringen har været en afgørende faktor i at AndLight har vækstet med 100% over de sidste 2 år

11

OMRÅDER OPTIMERET

Dellevering, bundle products, indkøbssystem, varemodtagelse, stregkodelabling, ordrerhåndtering, plukkeprocesser, transaktioner, pakkeprocesser, internationale afsendelsesprocesser og compliance ift. internationale regnskabsregler.

Et samarbejde der resulterede i mange kryds på webshopejerens bucketlist

AndLight har efter deres grundlæggelse i 2007 haft et mål om at vækste deres forretning til at blive markedsledere inden for online salg af lamper, samtidig med at de bibeholder fokus på kernekompetencerne; den høje kvalitet og gode kundeservice. AndLight eksporterer i alt til 14 internationale markeder og omsætter årligt for et stigende tocifret millionbeløb.

Investeringen var tjent hjem på

6

måneder

Problemet

AndLight har de sidste 5 år tidoblet deres daglige antal ordrer, som har resulteret i et voksende antal produkter, leverandører og lagerlokationer. Det stigende salg medførte komplekse og tidskrævende processer for indkøb og ekspedition af ordrer. YouWe har været med på rejsen siden .. hvor vi i samarbejde har optimeret Andlights IT-infrastruktur, således den kunne håndtere den enorme vækst!

Løsningen

AndLight havde brug for et fleksibelt system der nemt kunne tilpasses de løbende behovforandringer, som opstår i en virksomhed i stor vækst. Èt af de steder hvor YouWe blandt andet har optimeret AndLights processer, er i forbindelse med automatisering af ordrerhåndtering. Den proces indebar også at vi skulle finde en løsning på at håndtere ordrer som skulle delleveres, da AndLights produkter ofte har forskellig leveringstid

Resultatet

Automatiseringen af ordrerprocessen har resulteret  i at AndLight bruger mindre tid på ordrerhåndteringen og derfor har kunne fokusere på at skalere deres forretning på andre områder og sætte fuld fokus på at fortsætte den store vækst. Vi er stadig med på AndLights rejse og følger teamet tæt for at sikre den fortsatte positive udvikling.

Kan vi hjælpe jer?

Vil du gerne finde ud af, om vi kan hjælpe jer med lignende resultater, så ræk endelig ud for en helt uforpligtende og behagelig snak