IT der matcher dine systemer

Skiltex blev stiftet i 2009 og er Danmarks førende leverandør af skilte, displays, rammer, tavler og messeudstyr. Virksomheden har i dag over 1500 forskellige produkter på lager. Skiltex sælger til både B2B og B2C – online og offline. På tværs af de forskellige segmenter og distributionskanaler står ønsket om at yde den bedste service for kunderne øverst på dagsordenen

Indsatsområder

Ordrehåndtering,
Plukruter, Varemodtagelse,
Logistik, Lageradministration,
Returnering og Multiplatformstyring.

Problem

Hos Skiltex oplevede de at i takt med at deres forretning vækstede, voksede kompleksiteten også. Det store produktsortiment, tilføjelsen af flere lagerlokationer og den komplicerede ordreproces som inkluderer mængderabatter og ordrerfiler gjorde ordrerhåndteringen uoverskuelig.

Process

I samarbejde med Skiltex har vi kunne imødekomme deres behov ved at automatisere flere af deres processer i forbindelse med ordrerhåndtering og plukkeproces. Skiltex har også optimeret deres indkøbsproces, således de har overblik over hvilke produkter der skal købes ind holdt op mod lagerantal og tidligere salgshistorik. YouWes systemer er blevet integreret med Skiltexs egne systemer og er således fleksibelt nok til at kunne opfylde de krav som en et øget vækst vil kræve i fremtiden.

Resultat

Den samlede løsning har medført at Skiltex’ ordrehåndteringsprocesser i langt højere grad er blevet automatiseret, og medarbejderne bruger langt mindre tid på hver ordre. Skiltex’ nye IT-system er fleksibelt nok til at kunne opfylde de krav som en øget vækst og vil kræve i fremtiden. Derudover har samarbejdet resulteret i at Skiltex har kunnet ligge fokus på at holde kundeservicen helt i top.

50%

Automatisering

Skiltex har oplevet at 50% af alle ordrer er automatiseret gennem den automatiske ordrehåndtering.

6

Års samarbejde

Skiltex og YouWe har siden 2016 haft et langt loyalt samarbejde, og arbejder fortsat på hele tiden at optimere Skiltex's forretningsgange.

7

Optimeringsområder

Vi har optimeret forretningen inden for både ordrehåndtering, plukruter, varemodtagelse, logistik, lageradministration, returnering og multiplatformstyring.