Consultancy

Hos YouWe bygger vi mange forskellige intelligente løsninger, som kan styrke din virksomhed og dens potentiale i fremtiden. Selvom vi er 100-meter-mestre i ordrehåndtering, pakkelabels, leverings- og lagersystemer, kan vi med vores mangeårige ekspertise med garanti hjælpe dig og din forretning med næste projekt.

Ingen udfordringer er for store

Som konsulenthus arbejder vi især på større opgaver, gerne med flere in- og eksterne stakeholders. På disse projekter assisterer YouWe med design af systemarkitektur, projektledelse, analyse af problemer og behov eller om virksomhedens overordnet strategi.

Vi deler vores ydelser op i tre hovedområder: 1) Konsulentarbejde, 2) Projektledelse, og 3) Programmeringsresurser.

  1. Konsulentarbejde dækker over alle opgaver, hvor YouWe deltager som eksterne rådgivere. 
  2. Projektledelse er alle opgaver, hvor vi direkte tager styringen på projekter.
  3. Programmeringsresurser er alle opgaver, hvor vi udlejer ekspertise gennem vores dygtige udviklergrupper. 

Konsulentarbejde

YouWe har arbejdet med et væld af forskellige webshops, enterprise setups, og integrationsprojekter. Ydermere har vi prøver e-handelsgamet på egen krop og kender de udfordringer du møder. 

Projektledelse

YouWe huser dygtige fagfolk, som hjælper dine projekter i mål. Gennem skarp analyse af behov og resurser, samt tæt kontakt med med gældende stakeholders, sejler vi skibet i havn.

Programmeringsresurser

YouWe kan udleje kyndige programmører, som har den nødvendige erfaring fra større projekter. Vi har full-stack Ruby-On-Rails- (RoR) og PHP-udviklere klar til dit næste projekt. 

Hvordan arbejde YouWe?

Der er ofte langt fra strategi til faktisk udvikling og de udfordringer man kan møde undervejs. YouWe har derfor udviklet en række praksisser og modeller, som vi bruger når vi arbejder mod automatisering og effektivisering af dine systemer.

Vi arbejder med konceptet products in / products out, samt vores egne modeller E-handelstrappen og TIM (NEW NAME)

Products in / products out

Hvad skal der til for, at din webshop har succes – især den daglige fornødne succes? Du ved det bedst, når du har styr på hele produktrejsen.
Fra start til slut.

E-handelstrappen

Knivskarp vurdering af din virksomhed, som hurtigt giver dig en idé om hvor stærk denne er. Med udgangspunkt i parametret ordre pr. dag, peger YouWe dig i den rigtige retning.

TIM modellen

YouWe egen udgave af det velkendte Gantt-kort, som inkluderer risikovurdering, stakeholder management og resursekrav. Læs mere her og få ekspertråd fra os. 

CEO Klaus Andersen
CEO Klaus Andersen, partner
CDO Peter Poulsen, partner