Vi hjælper virksomheder

op ad væksttrappen

Gennem vores mange år i branchen har vi opdaget visse mønstre, som går igen hos e-handelsvirksomheder. Derfor har vi udviklet væksttrappen til at vurdere virksomhedens potentiale til at vækste gennem automatisering.

Start-up

1-10 ordrer/dag

1.

Established

11-50 ordrer/dag

2.

National Challenger

51-250 ordrer/dag

3.

National Top Performer

251-3000 ordrer/dag

4.

International Performer

3000+ ordrer/dag

5.

Udfordringer vi løser

Kunne det her være din virksomhed?

I stedet for at ansætte dig ud af problemet med din voksende bunke af ordrer, kan et IT-system være de ekstra hænder du har brug for, for at din drift kører på skinner.

Du behøver ikke standardisere dine arbejdsgange for at passe ind i et standard system. Vi udvikler systemer og processer der passer på præcis ind i din virksomhed, således i kan beholde de værdier der gør netop din virksomhed unik.

De rette IT systemer kan gøre hverdagen så let, at du i princippet kunne ansætte folk fra gaden. Dette vil også betyde at du kan lægge dine kræfter andre steder end kun den daglige drift.

Når processer som ordrehåndtering og returnering bliver automatiseret og samlet i ét system, vil det være nemt for dine medarbejdere at holde overblik således de kan give dine kunder den bedst mulige oplevelse.

Vi hjælper dig med at få styr på arbejdsprocesserne, så du kan komme ud af driftshullet og fokusere på forretningsdrivende aktiviteter igen. Med optimerede processer vil du i dit nuværende setup oftest kunne ekspedere 50-200% flere ordrer.

Ved at samle dine leverandører og produkter ét sted, vil dine indkøbsprocesser blive nemmere end nogensinde, og du vil have mulighed for at holde overblik over hvor mange produkter du har på lager og hvornår det er tid til at fylde lageret op.

Kontakt os

Er du vores næste vækstkomet?

Vi elsker at arbejde med e-handelsvirksomheder med store ambitioner. Er det dig? Så lad os tage en snak om din forretning.
(Helst helt afslappet, vi gider ikke formelle salgsmøder). Vi hjælper dig med at forstå, hvordan vi bedst kan hjælpe dig på vækstrejsen.

Klaus Andersen

Partner og CEO
Tlf +45 31 73 60 00
Mail klaus@youwe.dk

Peter Poulsen

Partner og CTO
Tlf +45 37 57 87 23
Mail peter@youwe.dk