IT arkitekt / Product owner

Vær med til at skabe den fremtidige e-eksport i Danmark

YouWe hjælper hver dag over 800 danske webshops med at optimere og automatisere deres arbejdsprocesser. Vores fremtidige mål er at være forrest, når giganten Amazon rammer Danmark, og er i den forbindelse en del af et stort projekt, om online markedspladser, sammen med CBS og Dansk Industri. I den forbindelse, har vi brug for dig, til at hjælpe os med at give flere danske virksomheder succes med at sælge gennem online markedspladser.

Du vil få en unik mulighed for at være i en mindre organisation, som befinder sig i rivende vækst. Du vil samtidig være med til at forme YouWes nye dattervirksomhed, Saleship ApS, som på nuværende tidspunkt befinder sig i startupfasen. På sigt, vil der være gode muligheder for at få mere ansvar, og potentielt blive en del af ledelsen i begge selskaber.

Vil du være en del af vores team?

Du vil i denne rolle i høj grad selv være med til at præge fremtiden for projektet, og derved få en centralt placeret rolle i virksomheden, hvor du får ejerskab over projektet og selvstændigt kan træffe de relevante beslutninger. Vi forventer, at rollen primært vil have følgende arbejdsopgaver:

  • Udarbejdelse af IT-arkitektur og forretningsmodel
  • Koordinering og styring af arbejdsopgaver og processer til udviklerteam
  • Code review før implementering (Ruby on Rails)
  • Sikre kvaliteten af projektets leverancer
  • Ressource-allokering, prioritering og opfølgning

Jobbet vil give dig en enestående mulighed for at udvikle dig, såvel personligt som professionelt, idet du vil få et stort ansvar og vil blive stillet over for udfordrende opgaver, som du selv får lov til at give dit eget præg.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Erfaring

Vi søger en erfaren projektleder, der har en uddannelse og/eller dokumenterede evner inden for IT-projektledelse. Du er måske tidligere udvikler, men ønsker i højere grad at beskæftige dig med ledelse og forretningsudvikling.

Det er en fordel, hvis du har kundetække og forretningsforståelse, samt hvis du har forståelse for og erfaring med Ruby on Rails eller lign. objekt-orienteret programmeringssprog. Det vigtigste er dog, at du brænder for udvikling og ønsker at tilegne dig ny viden, så du konstant kan udvikle dig.

Vi forventer, at du er velformuleret i dansk og engelsk, både på skrift såvel som tale, så du kan skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Du er en haj til at bevare overblikket og besidder en ‘get things done’ attitude.

Hvem er YouWe?

Vi tilbyder en sjov arbejdsplads, der lægger vægt på det sociale og din personlige udvikling. Du vil komme til at arbejde sammen med kompetente kolleger, der alle brænder for det de laver, med god mulighed for sparring. Vi sidder i en åben kontorløsning i hjertet af København, blot et stenkast fra Amalienborg. YouWe består af 13 medarbejdere, med placeringer rundt omkring i verden.

Vi vægter det sociale i vores team meget højt, hvor du selv kan være med til at skabe rammerne for fællesskabet. Gennem året afholdes forskellige sociale arrangementer, inklusive en årlig julefrokost.

Vi ønsker at passe godt på vores medarbejdere, og får hver dag leveret lækker og sund frokost med noget til enhver smag, så du kan have energi til dagen. Skulle du blive sulten på andre tidspunkter, går du blot ud i køkkenet og tager en snack.

Ud over sociale arrangementer og en lækker frokost, kan vi tilbyde en attraktiv lønpakke med tilhørende sundhedsforsikring, hvis nu uheldet er ude. Du vil ydermere få stillet alt den teknologi til rådighed, som du måtte have behov for, og vi betaler også dit mobilabonnement.

Ansøgning

Kan du genkende dig selv i ovenstående og synes det lyder spændende, så send dit CV sammen med en ansøgning, der kort fortæller lidt om dig selv og hvorfor det lige præcis er dig, som skal være en del af vores team til klaus@youwe.dk

Tiltrædelse: Snarest muligt – efter aftale. Vi indkalder løbende til samtaler.
Spørgsmål: Kontakt Klaus Andersen på tlf. 31736000 eller på e-mail klaus@youwe.dk