Vi innoverer IT systemer

til store virksomheder

E-handel er en branche i konstant udvikling – og det stiller høje krav til IT systemer, der er fleksible, skalerbare og hurtige at implementere. Hos YouWe bruger vi vores mangeårige erfaring inden for e-handel til at automatisere processer i store virksomheder.

KORt sagt

Vi sætter fart på
processerne. Hurtigt.

Gennem vores mange år i e-handelsbranchen har vi set utallige eksempler på standard IT-systemer, som ikke understøttede de forretningsgange, der skulle til for at vinde markedet.

Derfor har vi skabt et team af forretningskonsulenter, projektledere og programmører, som kan arbejde strategisk og agilt med virksomheders IT og skabe unikke løsninger, der kan implementeres hurtigt.

Vores IT-konsulenthus er i dag innovationspartner hos flere store virksomheder og industrigiganter, som vil optimere processerne og sætte skub i forretningen.

Udfordringer vi løser

Kunne det her være din virksomhed?

I stedet for at ansætte dig ud af problemet med din voksende bunke af ordrer, kan et IT-system være de ekstra hænder du har brug for, for at din drift kører på skinner.

Du behøver ikke standardisere dine arbejdsgange for at passe ind i et standard system. Vi udvikler systemer og processer der passer på præcis ind i din virksomhed, således i kan beholde de værdier der gør netop din virksomhed unik.

De rette IT systemer kan gøre hverdagen så let, at du i princippet kunne ansætte folk fra gaden. Dette vil også betyde at du kan lægge dine kræfter andre steder end kun den daglige drift.

Når processer som fx retur og varescan bliver automatiserede og samlet i ét system, vil det blive nemt for dine medarbejdere at holde overblik således de kan give dine kunder den bedst mulige oplevelse.

ved at foretage forandringer der optimere dine arbejdsgange bedst muligt, vil det give plads til at din virksomhed kan vækste på parametre som order tal, andre markeder, salg gennem flere kanaler mm.

Ved at samle dine leverandører og produkter ét sted, vil dine indkøbsprocesser blive nemmere end nogensinde, og du vil have mulighed for at holde overblik over hvor mange produkter du har på lager og hvornår det er tid til at fylde lageret op.

Kontakt os

IT innovation - øh?

Det bliver hurtigt højtravende, når man taler om IT innovation.
Heldigvis er vi helt nede på jorden. Giv os en chance for at forklare dig, hvordan vi arbejder, og hvordan vi kan skabe værdi for netop din virksomhed.

Klaus Andersen

Partner og CEO
+45 31 73 60 00
klaus@youwe.dk

Daniel Friis

Business Development Manager
+45 30 49 84 01
daniel@youwe.dk