“Jeres system har sparet mig en ny medarbejder”

Mens-Wears forretning ekspanderede voldsomt, og de stod til at skulle ansætte en ny medarbejder.
Læs herunder, hvordan YouWe’s Autoprint-system har sparet dem en ny fuldtidsansættelse og samtidig givet mere tid til at passe deres fysiske forretning.

Mens-Wear- & YouWe-samarbejdet

Mens-Wear driver en fysisk tøjforretning i Ebeltoft, og har efterfølgende etableret webshop, hvor de med stor succes sælger de samme varer, som de har i shoppen.

For 3-4 år siden skiftede de webshopplatform til DanDomain. Da de ikke var tilfredse med serviceniveauet hos deres eksisterende IT-partner, spurgte de DanDomain til råds, og fik anbefalet YouWe.

YouWe har siden stået for al vedligeholdelse i deres shop og senere hen implementering af et skræddersyet Auto-print system som effektiviserer Mens-Wears arbejdsgang i forbindelse med afsendelse af ordrer fra deres eget lager.

Udfordringen vi løste

Da Mens-Wear vækstede meget – både i den fysiske butik, men så sandelig også i deres webshop, havde de en stor udfordring i at få pakket alle deres daglige ordrer. Som Glen siger, “stod vi til at skulle have investeret i en mand mere for at kunne pakke alle ordrerne.”.

Autoprint-systemet hjalp dem ved at korte processen væsentligt ned. Systemet printer automatisk ordreseddel på lageret. En medarbejder pakker herefter de varer, der fremgår af sedlen og scanner nu stregkoden på ordresedlen.
Herefter sker følgende automatisk:

  • Betaling hæves
  • Fragtlabel printes
  • Trackingnummer overføres til DanDomain
  • Mail med trackinginformation afsendes
  • Ordren skifter ordrestadie i DanDomain

Hvad var mest kendetegnende for samarbejdet med YouWe?

Da jeg spurgte Glen om dette, var han meget klar i mælet: “Den store forskel ved at arbejde sammen med jer er, at det er vanvittig god service, som Morten og i andre yder”.

Jeg spurgte ham efterfølgende ind til, hvad der karakteriserer denne “vanvittigt gode service”, og til det svarede Glen:

“Det er sgu altid til at få fat på Morten, uanset om klokken er 2 om eftermiddagen eller 2 om natten. Arbejdet sker som regel hurtigt, og vi får altid et godt resultat ud af det.”.

Hvad fremtiden bringer

Glen fortæller, at han ønsker at samarbejdet skal fortsætte i samme spor i fremtiden.
Han fortæller endvidere, at de forventer at lave ny webshop indenfor de næste 2 år – og at vi skal stå for etableringen af denne.

Vi er stolte af samarbejdet med Glen samt resten af holdet hos Mens-Wear og glæder os til at se, hvor langt det vil bringe ham, at han nu har frigivet flere ressourcer til det, Glen prioriterer allerhøjest; hans forretning.