Saleship

Saleship er en digital platform, der gør det nemt at sælge varer fra din webshop på de førende online markedspladser.

Op i kontroltårnet

Saleship giver dig det overblik du har brug for, når du sælger til online-markedspladsernes millioner af kunder. Du får adgang til Amazon, Miinto, CDON, m.fl. og mulighed for at styrke din forretning med denne stærke type salgskanal og Saleships integrationer.

Saleship er sin egen virksomhed og du kan besøge hjemmesiden her.
Klik på knappen herunder og lær mere!

Administration og overblik

Med Saleship får I et hurtigt overblik over jeres produkter og ordrer for de markedspladser I sælger på. Vores oversigter giver dig hurtigt tal på hvor mange produkter du sender til hver enkelt markedsplads; hvilke produkter som oplever fejl; hvor mange ordrer vi har behandlet for dig; og naturligvis din omsætning. Vi hjælper dig altid med opsætning og rådgivning ift. dit setup.

Produkter

Det er nemt at tilpasse bl.a. jeres tekster og priser, så de passer til markedspladserne I ønsker at sælge på. For at sikre at dine produkter opfylder de mange forskellige krav markedspladserne har, får du en løsning som standardiserer dine produktdata og sørger for at disse behandles korrekt for hver markedsplads.

Ordrer

Få et hurtigt overblik over antallet af kunder, ordreværdi, leveringsstatus og meget mere. Du har f.eks. mulighed for at sende nogle ordrer til din webshop, og andre til dit regnskabssystem.

Markedspladser & webshops

Saleship integrerer løbende til nye markedspladser og webshop-systemer. Vores markedspladser tæller Amazon, Miinto, ebay, Elgiganten, CDON m.fl.

Vi hjælper webshops fra WooCommerce, Smartweb, Dandomain, ScanNet, Wannafind og Shopify.