Let's make stuff

YouWe hjælper virksomheder med at vokse; hurtigt.

Vores speciale er e-handel og ALLE de processer, det medfører, og vi udvikler digitale løsninger, der flytter grænser for, hvad man kan – og ikke kan. Vi har fokus på processer både før og efter ordren er lagt, som giver bedre brugeroplevelse og højere konvertering.

Vi hjælper dig med:

Konsulentydelser

Konsulentarbejde

YouWe har arbejdet med et væld af forskellige webshops, enterprise setups, og integrationsprojekter. Ydermere har vi prøver e-handelsgamet på egen krop og kender de udfordringer du møder. 

Projektledelse

YouWe huser dygtige fagfolk, som hjælper dine projekter i mål. Gennem skarp analyse af behov og resurser, samt tæt kontakt med med gældende stakeholders, sejler vi skibet i havn.

Programmeringsresurser

YouWe kan udleje kyndige programmører, som har den nødvendige erfaring fra større projekter. Vi har full-stack Ruby-On-Rails- (RoR) og PHP-udviklere klar til dit næste projekt. 

Skræddersyede IT-løsninger

YouWe tilbyder to produkter i topklasse, som ikke blot er stopfyldte med smarte funktioner, men som altid tilpasses din forretnings forhold og fremtidige behov.  Vi kommer gerne forbi og tager en snak om hvordan YouWe Enterprise eller Purchase kan styrke jeres virksomhed.

YouWe Enterprise

Fuld automatisering af dit lagersystem, ordrehåndtering, pluk-og-pak, kundeservice, mersalg og meget andet, kan du finde i YouWe Enterprise systemet. Enterprise er altid bygget specifikt til din forretning, så du får mest værdi for pengene.

 

Enterpriser passer bedst til virksomheder, som har 50-200 ordrer pr. dag.

YouWe Purchase

Ligesom Enterprise, er Purchase er fuld automatisk system, som håndterer alle processer omkring dine behov for indkøb. Vi ved præcis hvilke behov du har, og har løsninger du ikke tænkte mulige. Du og din medarbejderstab spare timer og dage; hver måned.

SaaS-løsninger

YouWe Print Light

Med vores fokus på webshops af alle størrelser, har vi udviklet Print Light, som er ordrehåndtering for alle. Du får automatisering af de fleste manuelle processer webshoppen kræver. 

Print Light passer bedst til virksomheder, som har 0-100 ordrer pr. dag.

Dandomain apps

Som Dandomain-partner har vi udvikle en række apps, som har lettet hverdagen for alle typer webshops, der bruger en af Danmarks største webshops-udbydere.

YouWe tilbyder apps til: GLS; Post-Nord; Mailchimp; Bring; og Coolrunner. Du finder dem i din Dandomain app-store.

Saleship

Saleship er alt-i-én-løsningen, som flytter dine produkter ud på de globale markedspladser, samt henter ordrerne tilbage i din webshop. Amazon, ebay, Wayfair, Miinto, Elgiganten er blot nogle af de integrationer vi har skabt.