Kom med til SMV-konference

m. YouWe, AndLight og Dansk Erhverv

B2B e-handel – hvordan agerer man i den nye virkelighed?

Konferencen afholdes online d. 10/3, fra kl. 9:00.

Intet er som før, og der er brug for handling. Bliv klædt på til at træffe de rigtige beslutninger – uanset om I er godt i gang eller ikke har lagt en B2B strategi endnu.

Hver tredje B2B-indkøber foretager alle indkøb online, og fire ud af fem vil foretrække at kunne foretage B2B-indkøb online. Kom med til Dansk Erhvervs B2B-konference og bliv klogere på, hvordan du får sat strøm til din forretning og skaber bedre oplevelser for dine kunder. Med YouWe kan du deltage gratis, og selv vælge de oplæg du vil se på dagen. Besøg Dansk Erhverv her. 

”Den der har evnen, har også pligten”
– fra bedstefar til barnebarn

Automatisering er nøglen til fremtidig succes i e-handlen, hvilket især også gør sig gældende i denne case. Hør hvordan 3. generation i virksomheden Søren Søgaard A/S netop løser deres udfordringer med nye redskaber, i én uhåndterbar branche, hvor man har egenproduktion, flere lagre og både sælger dartpile og billardborde.

CEO Klaus Andersen fra YouWe inviterer hovedpersonen, driftschef Marie-Louise Søgaard, med i studiet, til at fortælle om den rejse virksomheden har været på. Fra de traditionelle manuelle processer og masser af papir, til den moderne digitale værktøjskasse, og automatisering af både kundeservice, ordrebehandling og bogføring.

Du betaler normalt 550 kr. for deltagelse, men tag fat i os, så får du din gratis billet.

Læs mere om YouWes print-løsninger her:

Håndter dine ordrer mere effektivt med YouWe Print

YouWe Print er et univers af smarte IT-løsninger, der automatiserer manuelle processer i din forretning. Ved at optimere og effektivisere tidskrævende processer sparer vi vores kunder for en masse spildtid og unødvendige fejl. Ordrehåndtering, labelprint og returneringer klares nemt og hurtigt.

Hver tredje B2B-indkøber foretager alle indkøb online, og fire ud af fem vil foretrække at kunne foretage B2B-indkøb online. Bliv klogere på, hvordan du får sat strøm til din forretning og skaber bedre oplevelser for dine kunder.

Det giver mening for vores kunder. Derfor giver det mening for os.

YouWe Print findes i to versioner; Enterprise og Light. Læs mere herunder.

YOUWE PRINT

Light

Alle de nødvendige grundfunktioner

Anbefales ved

0 – 100

daglige ordre

YOUWE PRINT

Enterprise

Til den travle og succesfulde webshop

Anbefales ved

50 – 2000

daglige ordre

Let integrerbar med følgende løsningner

Har du spørgsmål?

Tag fat i Klaus. Vi lover dig, at du får så brugbare, tankevækkende og handlingsskabende svar, at der vil være et 'før' og et 'efter'.

    CEO Klaus Andersen
    Har du nogen spørgsmål? Ring til os på +45 33 11 11 27

    Hos YouWe tror vi på langvarige relationer. På at levere til tiden og i den høje kvalitet som vores kunder forventer. Vi har mange års praktisk erfaring med e-handel og kalder os i al beskedenhed Danmarksmestre i IT-integrationer. IT-integrationer, der hjælper både små og store webshops med at spare tid og tjene penge. Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan tage din e-handel til det næste niveau.

    Selvom vi sælger 30 % mere end før vi investerede i systemet bruger vi stadig mindre tid på ordrerne.
    Jeres system har sparet os en ny medarbejder.