Velkommen til

optimeringsklubben

Optimeringsklubben er vores måde, at undgå at skrive “nyhedsbrev”. Kedeligere ord skal man lede længe efter, og indholdet ER ikke kedeligt. Tro os, vi arbejder i forvejen med IT…

Optimeringsklubben er for dig der arbejder med optimering af webshops. Skalering af webshops. Lagerhåndtering. Procesoptimering. Automatisering.

Så skal du tilmelde dig her:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tilmed dig her

Bliv klogere, dygtigere, smukkere* og rigere ved at læse vores e-mails

Vi bestræber os oprigtigt på, at levere indhold du kan bruge til noget.
Hvis du arbejder med webshops, lagerhåndtering, proceshåndtering eller bare gerne vil lære mere om de flaskehalse (og løsninger) der typisk er i skaleringens tegn.

*Ved at læse vores e-mails er der ingen garanti for, at du rent faktisk bliver smukkere visuelt, objektivt set.
Vi tror dog på, at skønhed kommer indefra. Eksempelvis gennem en nysgerrig, videnbegærlig personlighed, der har suget brugbare indsigter til sig. Det kan man gøre gennem e-mails. Just saying.

OPTIMERINGSKLUBBEN

E-mails der skaber reel værdi for dig der gerne vil skalere webshoppen

YouWe har fået vores navn for at gøre det klart, at vi arbejder som en del af din forretning. Vi arbejder ikke for vores kunder, men med vores kunder. Selvom der er fart på, går vi op i at arbejde efter traditionelle dyder i et godt samarbejde. En aftale er en aftale. Et godt råd skal være til at stole på. En IT løsning skal reelt være værdifuld for forretningen. Det samme skal vores e-mails.