YouWe

YouWe Print Light

Spar tid og slip for manuelle processer

I takt med at din webshop begynder at få mere salg, skal der også bruges mere tid på manuel håndtering af ordrer. Håndtering af ordrestadier, udskrivning af sedler, afsendelse af bekræftelsesmails, trackingmails etc etc.  Det er tidskrævende, kedeligt og der er risiko for fejl.
Heldigvis findes der et alternativ til de mange manuelle processer som kan spare dig tid (og dermed penge); nemlig YouWe Print Light.
YouWe Print Light er en integration til din webshop, der fungerer som en intelligent lagerassistent og hjælper dig med at håndtere alle dine ordrer.
Din ordreseddel printes automatisk. Når ordren er pakket, skal den efterfølgende blot scannes. Trackingmail udsendes og betaling hæves automatisk. Endvidere sørger systemet for at trackingnummer sætted ind i din webshopplatform og en eventuel flytning af ordrens stadie vil finde sted. I grundsystemet får du altså følgende:
  • Automatisk udskrivning af ordresedler
  • Automatisk afsendelse af trackingmail
  • Automatisk hævning af betaling
  • Automatisk indføring af trackingnumre i webshop
  • Automatisk flytning af ordrestadie

Integrationer

YouWe Print Light snakker sammen med en lang række forskellige webshopplatforme, betalingssystemer og fragtudbydere. Se et eksempel herunder.

Webshopplatforme

Betalingssystemer

Fragtudbydere

Det siger kunderne

Selvom vi sælger 30 % mere end før vi investerede i systemet bruger vi stadig mindre tid på ordrerne. Jeres system har sparet os en ny medarbejder.” – Glen, mens-wear.dk “Hvis jeg havde tænkt mig om, havde jeg fået YouWe Print allerede da jeg startede vores webshop.Det var overraskende nemt at implementere og har frigivet en masse tid. Tid, vi nu kan bruge på salg og kundeservice” – Janus Mortensen, interiorshop.dk

Priser og vilkår

Prisen for YouWe Print Light afhænger af antallet af daglige ordrer på din webshop. Alle abonnementer starter med en måneds gratis, uforpligtende prøveperiode, så du kan opleve fordelene i din egen webshop inden du betaler for noget.
Opsætning og installation
1 times undervisning via telefon eller Skype
Automatisk tilretning ved ændringer i kode, vilkår eller lignende hos fragt og betalingsudbydere¹ samt DanDomain
Drift, vedligehold og overvågning af server
Mulighed for support Mail Mail Mail Telefon og mail Telefon og mail
Pris 199,- pr. måned 399,- pr. måned 599,- pr. måned 799,- pr. måned 999,- pr. måned
Opsætning og installation
1 times undervisning via telefon eller Skype
Automatisk tilretning ved ændringer i kode, vilkår eller lignende hos fragt og betalingsudbydere¹ samt DanDomain
Drift, vedligehold og overvågning af server
Mulighed for support Telefon og mail Telefon og mail
Pris 799,- pr. måned 999,- pr. måned

Få gratis demo

Udfyld formularen herunder og prøv YouWe Print Light i din egen webshop – gratis og uforpligtende.

Hos YouWe tror vi på langvarige relationer. På at levere til tiden og i den høje kvalitet som vores kunder forventer. Vi har mange års praktisk erfaring med e-handel og kalder os i al beskedenhed Danmarksmestre i IT-integrationer. IT-integrationer, der hjælper både små og store webshops med at spare tid og tjene penge. Kontakt os i dag for at høre hvordan vi kan tage din e-handel til det næste niveau.