Om YouWe

Who are we?

Ku’ det her godt være dig?

  • Du vil gerne have effektiv, datadrevet e-handel med respons, dialog, salg og gensalg.
  • Du har formentlig allerede en webshop (stor eller lille) med et attraktivt produktprogram. Og du har også en digital strategi.
  • Men …. Du når kun en brøkdel af dit marked og kunne ønske dig (mere) konvertering. Mere salg. Og mere gensalg.

Eller sagt kort: Du vil derhen, hvor I har en fuldt optimeret, automatiseret og toptunet online salgsplatform, der genererer trafik, leads og kunder.
Præcis dét er vores kraftfelt.
YouWe er et webbureau, der er tilrettelægger, udvikler og designer innovative E-handelsløsninger, der løfter din forretning op over mængden. Vi er specialister i e-handel. Vi tager ansvar for alt fra B2B, B2C og B2G webshops til komplekse e-handelsløsninger til fx kundeklubber og medlemsforeninger. Og vi har erfaring med et HAV af kommercielle og open-source platforme.
YouWe er ramt af firstmover teknologi-begejstring, men arbejder ud fra gamle dyder: 360 grader kundesupport og med en fuldstændig nede-på-jorden tilgang uden filter.
Diversiteten i vores kundeprojekter er stor. Resultaterne er til gengæld entydige.
Men du skal også VILLE dit projekt.

Her er 3 ting, du skal vide om YouWe:

(Så det ikke skiller os ad, før vi starter)

Respekt

YouWe’s fundamentale værdi er respekt. Vi behandler alle ordentligt og reelt. Vi følger vores opgaver til dørs, plejer vores relationer og opfører os ordentligt.

Levering over forventning

Vi gør ikke i gennemsnitlighed. Det er vores erklærede mål, at du SKAL være glad, når du har valgt YouWe. Derfor går vi den ekstra mil.

Succes

Vi er formålsdrevne, og vi vil, at du får succes med vores kerne-kompetence: E-handel. Overbevisende succes, vel og mærke. Så vi engagerer os helt, holdent og totalt i din forretning.

Er det nu, du vil frem i bussen med e-handel?

Klaus Andersen
CEO & Partner
Tag fat i Klaus. Vi lover dig, at du får så brugbare, tankevækkende og handlingsskabende svar, at der vil være et ’før’ og et ’efter’.

Tal med Klaus

Webshop udfordringer i en nøddeskal

Din #1 kilde til e-handel hacks, der gør din webshop til en velsmurt salgsmaskine. Som certificeret DanDomain Partner, Google Partner og medlem hos FDIH, bliver vi tildelt god og værdifuld viden, som vi krydrer med erfaring fra mere end 100 webshops. Det hele koges ned til vores månedlige blogindlæg.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du automatisk vil have e-handels hacks tilsendt.

Du er nu tilmeldt

De kontaktede os …

Vi har haft hundredvis af kunder.
Store virksomheder og små start-ups.
Kendte brands og ukendte
Her er et udsnit af dem.