Services

Let’s make stuff!

Vi hjælper dig med:

DanDomain

Rådgivning

Udvikling

Designskabeloner, Apps, overflytning til DanDomain, opsætning af shop og alt andet relateret til DanDomain.
Overbevisende sparring på generel e-handel, systemoptimering, e-handels- og webstrategi, salg på eksterne platforme og alt derimellem.
Custom webshop og webdesign. Procesoptimering. Integrationer. Vi arbejder med hardcore kodning mellem systemer - og implementering af simple moduler.

DanDomain PremiumDesigns

Vi har designet mere end 30% af alle DanDomains Designskabeloner - mon ikke vi kan finde noget, der pryder din shop?

Flyt til DanDomain

Hvis du ønsker at flytte din webshop til DanDomains platform, kan vi let tage hånd om dette.

DanDomain Apps

Vi har stor erfaring med App's og er den markedsførende DanDomain partner, når det kommer til antal downloadede App's.

Ny på DanDomain

Vi har hjulpet hundredevis af DanDomain kunder igang med deres shop. Har du fysisk butik ved siden af, kan du drage fordel af vores store erfaring med integrationer til/fra din webshop.

Salg på eksterne platforme

Eksterne platforme (eks. Amazon & Miinto) dominerer markeder rundt omkring i verden og er på hastigt indtog i Danmark. Skal du med på vognen?

Strategi

Går din e-handels- og webstrategi hånd i hånd med strategien for din virksomhed og bruger du de rigtige redskaber for at vækste?

Projektledelse

Koordinering af udviklere, tekstforfatter, designer og grafikere er en tidsrøver. Lad os sikre at dit projekt bliver fuldt til dørs. Uden løse ender.

Konverteringsoptimering

Vi trækker på en blanding af erfaring og data, når vi lukker smuthuller samt optimerer processen for den besøgende i din shop.

Systemoptimering

Brug de systemer, der giver dig mest tid til din forretning. Størstedelen af alle webshopejere har tid at spare. Har du?

Procesoptimering

Føler du, at du bruger lidt for meget tid på processer, der kunne gøres hurtigere? Vi kan frigive mere tid til din forretning.

Website

Brandingsite, blog eller landingsite. Vi bygger det hele og sørger for, at det er i tråd med din eksisterende forretning.

Integration

Hardcore integrationer mellem shopsystemer (eller blot enkelte shops) og ERP-systemer gør livet lettere for shopejeren.

Webshop

Vi har stor erfaring med webshops - ja, vi har sågar selv drevet en webshop med trecifret millionomsætning. Lad os hjælpe dig.

Moduler

Splittesting, avanceret gavekort, Trustpilot til produkter, pop-ups, nedtællingsur, MailChimp signup, Facebook integrationer m.m.m.